Durant els mesos més freds, la despesa en calefacció pot disparar-se. Si vol estalviar en la seva factura, prengui nota d’aquests consells.

1.- Purgui els radiadors com a mínim un cop l’any. Expulsant les petites bombolles d’aire que s’hi hagin pogut formar facilitarem una millor circulació de l’escalfor.

2.- Reguli la temperatura de confort. Instal·lar un termòstat a casa ens ajudarà a mantenir la temperatura constant i evitar despeses innecessàries. Amb 21 graus és suficient.

3.- No escalfi habitacions buides. Tanqui la clau dels radiadors i tingui la porta tancada d’aquelles habitacions -o lavabos- que pràcticament no faci servir.

4.- Programi l’engegada, i apagui la calefacció durant la nit. Si està a casa només unes hores al dia, és millor programar l’engegada una hora abans de la seva arribada que mantenir la calefacció a baixa temperatura durant tot el dia.

5.- Realitzi un manteniment periòdic de la seva caldera i equips de calefacció per tal de mantenir-los en bon estat i garantir així la seva màxima eficiència.

Cinc consells per estalviar amb la calefacció
Etiquetat a: