És hora d’actualitzar la seva instal·lació? No esperi més! Descobreixi a continuació tots els avantatges que proporcionen les calderes de condensació:

  • Més eficients: Les calderes de condensació aprofiten tot el poder calorífic del combustible que utilitzen, fins i tot l’escalfor latent dels fums procedents de la combustió. En refredar aquests fums s’allibera energia en forma d’escalfor que s’aprofita per escalfar l’agua dins el circuit.
  • Més segures: Les calderes de condensació estan adaptades a la normativa vigent i compleixen amb la legislació RITE 2007.
  • Fins un 30% d’estalvi: El major rendiment de les calderes de condensació li permetrà estalviar fins un 30% en les seves factures del gas.
  • Més ecològiques: Les calderes de condensació emeten menys partícules i CO2, essent més respectuoses amb el medi ambient.

Si ha de renovar la seva instal·lació no dubti i truqui ara mateix al telèfon 935.500.104 i concerti una visita amb els nostres experts assessors energètics que l’aconsellaran sense cap mena de compromís.

Descobreixi tots els avantatges de les calderes de condensació