Quan ens plantegem substituir les nostres bombetes tradicionals (incandescents, halògenes o fluorescents) per bombetes LED, sempre ens ve al cap la mateixa pregunta: realment val la pena? La resposta ràpida és sí, i a continuació veurem per què.

1.- Segons el model de bombeta LED que instal·lem podem arribar a obtenir estalvis de més del 80% en el consum energètic.

2.- Tot i que el preu d’una bombeta LED ens pots semblar d’entrada molt més car, segurament recuperarem el cost de la inversió inicial amb els estalvis en les factures del primer any.

3.- En oficines o locals comercials, la inversió en bombetes s’amortitza molt abans: en tan sols 6 o 9 mesos ja haurem recuperat el cost de la inversió amb estalvis en la factura energètica.

4.- A més a més, la llarga durada de les bombetes LED (algunes poden arribar a durar fins a 25 anys), fa que reduïm costos també en canvi de bombetes.

Si té cap dubte, vingui a les nostres oficines i els nostres experts l’assessoraran sobre les millors opcions per instal·lar bombetes LED a la seva llar o negoci.

Quant podem estalviar amb les bombetes LED?
Etiquetat a: