Quan arriba la primavera és quan la majoria comença a pensar en comprar un aparell d’aire condicionat, amb l’objectiu de no tornar a passar les calors de l’estiu anterior. I és llavors quan arriben els dubtes: quin aparell és el més adient per casa meva? Què he de tenir en compte? En aquest article donem resposta amb una sèrie de consells bàsics.

  • Splits o aire condicionat per conductes? Els dos sistemes ens ajudaran a climatitzar la nostra llar, oficina o comerç, però tenen importants diferències. Els sistemes split són més senzills d’instal·lar, i en cas de disposar de diversos aparells (sistemes multi split), ens permeten regular la temperatura dels diversos espais de forma independent.

    Per contra, l’aire condicionat per conductes aclimata els espais d’acord amb una potència preestablerta, la mateixa per a tots. Així mateix, l’aire per conductes requereix que la màquina quedi amagada en un fals sostre, fet que el fa més estètic que el sistema split (només es veu una reixeta a la paret). En resum: l’aire condicionat per conductes és més recomanable per a espais grans, mentre que el sistema multi split resulta idoni per aclimatar espais de forma independent o amb menys freqüència.

  • Amb Inverter o sense? Aquí la resposta és més fàcil: millor amb Inverter. Aquesta tecnologia ajuda a refrigerar l’espai més ràpid i mantenir la temperatura constant amb un menor consum energètic, el que es tradueix en factures de la llum més baixes.

  • Amb bomba de calor? Si la nostra llar no disposa d’instal·lació de calefacció, disposar d’un aparell d’aire condicionat amb bomba de calor ens permetrà no només passar un estiu més confortable, sinò també gaudir d’una temperatura idònia a casa fins i tot durant els més freds.

Si està pensant en adquirir un aparell d’aire condicionat, els nostres experts l’ajudaran a escollir el sistema més adequat, aconseguint el màxim confort per a la seva llar, oficina o comerç amb el mínim consum energètic. Consulti aquí els nostres serveis de climatització.

Què ha de saber abans de comprar un aire condicionat
Etiquetat a: